Satu Malam di KLCC

KLCC dan Align Centerbangunan Maxis pada pukul 9.07 malam

Gambar dari seorang jurugambar kurang amatur..wajah KLCC pada pukul 9.05 malam

3 orang kanak-kanak Ribena posing cun di tepi tasik KLCC

Satu lagi pose...kandid gitu meh

si Hensem ahaks..dah cam org Myammar si Anaqi ni..rambut panjang...

Afig and Mak Yang...boleg didukung after dapat umpan...candy..from mak yang

Yana at one kiosk...heaven of chocolates..
Adik iparku..niena divalicious...ahaks,,,merah jangan tak merah

Padilah...so sek...so sek..mak tam cantek tak...ayat tipikal padilah pada anak-anak aku..
Ieda Ikang...hahah...ilmuan bab perikanan baguih menuntut dgn dia nih..

So mlm tu kita orang sefamily get gather together bersama ipar duai dari Terengganu jauhnya mari.. dok ingat nak celebrate Christmas aka shopping time sale la ni... so all the ipars...menginap di Hotel Mandarin 5 stars...umah aku taraf mooon jer ahaks......so ni gambar desert yang aku dok menghadap...sedap wey....waffle with ice-cream n fruit...harganya Rm 5.50...murah dan berpatutan...layan....


Kiosk...aku beli desert...

Yang bertopi gagah perkasa...laki aku ahaks...setakat ni aku sorang jer yang cakap dia gagah...hahaha...yg baju merah tu bibik baru ...(org gaji adik ipar) baru datang dari Sumatera...lupalak nama dia...(short term memory- lagi bab2 nama2 pelik2 ni)

Nasi ayam KLCC yang kurang kick!...ntah apa yang special akupun tak tahu..

mee sup...yang biase2 ajer...ko gi kedai mas di Matric ni lagi sedap...


Ok...tu jer kot...entry aku kali nih...so...bapak2 ibu2....marilah kita ke KLCC...begitu banyak tempat menarik Malaysia...jom jalan-jalan...cuti-cuti Malaysia (cam pernah dengar jer skrip ni tapi di mana ya)....

Comments

osh said…
wey mi.. pls get my face off the blog.. jgn DURHAKA.. LOL
kwa kwa kwa...haiaya dad..low profile ma??

Popular Posts