Transporter 3 aduhh

Aloha...semalam 4 Disember 2008, disebelah malamnya...kitaorang 6 beranak ..jap (2makbapak 4 anak) alkisahnya pegilah tonton..Transporter kat Cathay..ceritanya ok...yerlah men'transpot'kan orang dari satu ke tempat ke satu tempat lain...banyak aksi best (especially bila hero bergelut+bergaduh wat so eber) tapi kureng skit bab kissing2...yola dah citer mat saleh...mana sempurna without that action!..Ok...ikut kad preview...sepatutnya movie start 9.00 mlm..ntah apa ntah dia punya delay...tu2 start2 kul 9.30 menyesal juga bawa anak...sebab kaco..time tido...lakiku yang mithali cam biasala jaga si baby "afiq"..ntah mcmana agaknya mabuk tgk org ramai...dia boleh muntah...betul2 kita orang baru masuk dalam pawagam..kelam kabut laki aku gi toilet bersihkan...punyalah banyak dia muntah...penangannya baju lakiku pun kena sekali...last2 lakiku terbalikkan baju...tanpa segan silu pakailah dia baju tersebut yang dalam keadaan terbalik..spesis selamba..hihi...nasib baik ke semua anak tak meragam tengok cerita tu termasuklah si baby "afiq". moral of the story next time gi preview movie jangan bawa baby...ahaks...anyway gambar diatas adalah "souvenier" as consolation prize for Transporter Contest organized by NST...Gratias...

Comments

osh said…
elo.. seluar saya pun abis kena muntah anak bertuah awak tu... satu badan bau masam muntah beb.. adus..

Popular Posts