weekend with the kids, hubby and the fish :)

ikan'sss n ikan'ss
..anaqi..gamba tangkap muat
yana..fotogenik no komen
afiq ala2 bekas minuman starbuck lobih besar dari dia!
akin n yana n anaqi


Ok...so last weekend kitaorang gi la OU cam biasa port weekend kami sekeluarga..tengok ikan..ntah kali ke berapa rasanya dah lebih 20 kali tengok ikan yang sama..cuma sekarang bertambah besar saiznya...biasanya weekend kat OU banyak event tapi that weekend tu diaorg tgh bz setup for this coming Christmas...mestinya lawonya..wa cakap lu..igt nak upload gambar hubbyku..tapi dia ada pesan jgn x-pose dia...jejaka pemalu semalaya..so takdernya nak ltg gambo dia nanti derhakola pulok...tak sabae rasanya nak cuti...nak relaks..bersama family lagi n lagi n lagi....extended family :) gratias...

Comments

Popular Posts