Hadiah Dari Mak Yang Terchenta

Cantek tak blouse batik Yana,,dibawa khas dari Surabaya. Sebeno2nya ke semua souvenir seperti yang dipaparkan adalah pemberian khas dari Mak Yang terchenta...aka adik ipar aku yang ke berapa yek...banyak sanagt adik beradik husband aku nih...tuh cam malas nak kira...huh...tapi kalau raya keluarga kitaorang meriah semacam jer...heheheh...anak sedara pun dah lebih dari satu pasukan bola...korang dapat imagine tak berapa ramai adik beradik suku sakat husband aku...hehehe
Ni I punya,,,,jangan mare...tengok cam muram jer...tapi bila pakai...cantek...sebab design agak lain skit dari surabaya la katakan...tak gitu bapak2..aku suka sangatla dapat baju ni...sebab dia corak batek...boleh pakai gi kerja...sebab setiap hari Khamis kita orang kena pakai....batik Surabaya....memang coraknya menarik...lagi-lagi aku yang pakai....lagi cantek...hahah....mak aiii perasannya ko nih (udah2 la masauk n angkut bakul sendiri)...dah orang lain tak pernah puji..hehehe..termasuk hubbyku sendiri...achehhee
Shirt Mickey mouse Anaqi...beli kat Sogo Surabaya....bukan kat Kl je ada Sogo...Surabaya pun ada...adik ipar aku kata dia tak menyempat nak berjalan sakan...kat kedai2 surabaya...sebab baby Aiko dia mengamuk...so at last dia shopping kat Sogo...coz Mall ni yang paling dekat ngan hotel penginapan dia.....
Baju Akid n Afiq...dua2 brand Mickey....anak2 aku suke jer...walaupun diaorg ni bukanla follower Mickey Mouse cartoon....dieorg lebih kepada Ben 10, Ultraman, Power Rangers...yang semuanya ada guna gadget ntah2 apa2....so ari Sabtu pagi memang aku tension dok kena layan kartun dieorg..Sebab aku layan kartun Barbie jer...hahahahaha
Shirt Jawa dad...biru-biruan...lagi...saiz dia XL (sajer jer nak mention saiz...hahahahaaha)...Harap akhir tahun ni dan tahun seterusnya masih muat untuk dipakai...hubbyku tak pakai gi keroje...gi kenduri kahwin jer...acheheh....bila pakai dah jadi macam bapak indon...tapi dad still hansom..hahahah...nanti next time if nina pg lagi kita kirim tengkolok die pulak...sesuei banget..

So...Niena...
thanks for the souvenir...I like it very-vey much bcoz...it's so lovely...and FREE hahaha

Comments

osh said…
lain kasi mintak souvenir kreta lak...
hhhahaha mintak camry baru die...hehehe

Popular Posts