@@LA MANILA...@@

Oh La...La Manila...kafe bakery...but rite now die upgrade skit...mcm2 ada...so kali ini me n anaqi pegi lunch kat La Manila TTDI....sajer nak try...sambil2 nak gi cari hadiah untuk Yana...
this coming Friday besday dia....
Anaqi...yang sabo jer menunggu...dia part menunggu makanan memang very patience...tak macam adik beradik yang lain..sabo separuh dari iman....cam mak dia...beriman..hehehe
(yo lah tu)

Fish n Chps...not bad...tapi cam banyak jer rasanya...tak abis anaqi makan...at last aku yang tolong perabihkan...tak elok membazir....hahah (mentadarah)

Mushroom soup with bread...very unique...see mangkuk dia diperbuat dari roti...so kena siat2kan mangkuk roti sambil mencicah sup...konyang sangat.....

Ice lemon tea...dia datang dengan set....so mcm fish n chips set harganya RM13.80...mushroom with bread set harganya Rm9.80..not bad kan...totalnya korang kira la sendiri...heheh..sorry dad...makan tak perlawa u...i tengah tension ni hahah...
(reason yang sama setiap kali gi makan sedap tanpa hubby terchenta...achehh.)

Comments

osh said…
wey mi, awak nak lawan saya punya gemok ke?
hahaah...my new resolution loose weight....

Popular Posts