stress oo stress

Ni adalah...assignment...student yang hendak ku tanda...dari 2 minggu lepas...cam dah bersawang...skrip tu kat situ
Ni lak...exam paper...yang hendak ditanda...hargh..kena cari ayam brand la sat lagi ni..
Boring...sesangat sekarang ni...keroje...banyaknya la terkira...nak rasa sakit jiwa...nak hirup segar pun tak menyempat2...asyik..sesak2...je...ni stress2 bawala anak-anaknda ku berjalan2...cam biasala....

Tu gambar Yana n Anaqi bergusti (ntah apa2 nama alatan, malas nak pikiq di saat ni). So penyokongnya si Afiq si ToneK...yang sebenar-benarnya nak naik sama...tapi aku maleh nak layan...kan habis kena bungkos ngan abg ngan kakak ko...

Comeynya....hahaha...aku ada patung ni...tapi small version...dapat hadiah...biasela...aku suka brg free2 hahaha...mng contest cinema online...chaiyok2


the pinky...ni las...akupun dah kompius umur aku..daripada kechik (azali) sampai la ni tue bangja...(takle tua manapun)...muda skit jer...ahahah...minat sangat ngan patung pink n comel...tapi bila aku nak beli selalu dapat bantahan dari laki...ngada2 tu statement laki aku la..aku pulak bagi reason...untuk Yana la..cover line...pstt

Another...one...hahaha...greeny bear...haha..so student ku sekalian tak reti2 nak beli hadiah untuk cikgu...hahah...take note ya...besday bulan 3, hari guru bulan 5, hari raya bln 10...boleh kumpul duit dari sekarang ataupun korang buatla kutipan derma kilat ke apa....hahaha...(guru ibarat ibumu kedua..)...ceh aku muda lagi (guru ayu ibarat kakakmu yang kedua)...hahaha

I'm...so stress...any one...nak belanja I makan sedap (ditujukan khas buat hubby yang buat2 bz lately ni)....hahaha....chiow....macau...jangan kaco...banyak keroje...

Comments

osh said…
yela yela... saya tahu la awak kalau stress (konon) nak makan best2.. malam karang wokeh?
hahaha...sy dah survey kat Restoran Rumahku belakang bangunan kelana seafood yang dah kena roboh...sedap2

Popular Posts