Murid Kelas....yang amat "happening" menyiksakan

Hehe...ni adalah separuh suku sakat dari student "information literacy" yang I ngajor...so bila dah duk bergambo dengan dieorg ni dah rasa cam sebaya lak pulak...sebab I muda...hahah...lebih muda dari si zharif (muka YB)..lagila..lagila muda dari si Amirul....muahaha...(jgn mare gurau je)
Oii...oii...ciss korang ni bab-bab bergambo kalah artis popular....pose abih...

acehe...sisters...buat bz2...baca sms......ke korang guna calculator...nak kira budget nak belanja makan madam...ahaks....

si...khalid koya....dia ni glamer kat kelas I....jangan lupa buat assignment...n no ponteng kelas lagi...ok?

shafiq...cis ...ni stail suku sakat mane yang hang tiru nih...

I will deduct your mark....bcoz of that "weird" face..really ganggu my emosi...mentally...physically...


I was born to be young forever...aper..dedet jeles...achehe...
orait guys...since this is your last semester...I wish all the best to all of you...n don't forget me ok...especially...one day you will be somebody....(kirim2 la hamper ke kuih raya ke...terutama di musim perayaan).plus adiah besday...adih anniversary...dan segalanya...ahhahaha....ok take care...I miss you all...muah..

Comments

osh said…
eleh perasan... walaupun saya nampak tua tapi realitinya lagi muda dari awk forever mah.. 10 tahun lagi tak tahu awak cam mana(tong drum ke botol coke?)... lain la Anita Sarawak, sebaya mama pun still ligat atas stage, nampak bergetah lagi hahaha...
oooo...beri motivasi nampak...acheh..ni kena gi gym...tiap2 minggu...so kira masuk budget awk bereh...hahahaha
Riff said…
Ktorang sayang madam sgt2.. like water cannot be cut cut.. hehe.. saye kan yang paling cute kat dalam klas.. haha.. shafiq 2 muke market, kene deduct g mark die.. hehe =P

Popular Posts