@subway...

first time datang...saje nak try since lunch tadi pegi collect hadiah dr acp...menyinggah jap kat restoran subway kat bangunan uptown 2, pj

lama gak I n anaqi terkelip-kelip membaca dan mentelaah menu kat atas...hehe...(cam jakun lak)...hahah

ni jenis-jenis rotii yang ditawarkan kat sini...i choose Parmesan Oregano...huihh..yg I tahu parmesan tu cheese...ekeke

ni muffin n cookies,
so kalau beli set kita kena choose either nak muffin ke cookies...
i cam biase cookies...(operasi nak menggemukkan badan dengan jayanya)...
ni interior dalaman - ruang makan (takla besar sangat)

kitaorang tapau (take away) je...sebab dah kesuntukan masa...nak makan ngan gelojoh dan ghairah takleh di khalayak ramai...jatuh saham wooo...so utk satu set tu dalam Rm24.20..tunai..hehe tapi lepas makan sebelah tu pun I dan Anaqi rasa kenyang banget...hati kitaorg mulus dan suci sebab nak kongsi rasa another half with other family members..terutama dedet...hahah..tapi cookies n soft drink tu sorry ya...we all dah telan secara senyap dan lahapnya tanpa mempedulikan perasaan orang lain...
amacam...
lain orang lain selera..lain orang lain saiz perutnya..
i size XXS...kahkah...

Comments

osh said…
syoknya... saya arini tak lunch pun... pagi makan kuih je... lapor nih...
hmmm...takpe dedet on diet...wokey

Popular Posts