Tanam Anak Hidup2

video

Bangsa jahilliah..sakit hati, geram, dan sebagainya %6$3%^67&&...ada juga orang seperti ini...yang still wujud di muka bumi..

Balik tengok anak peluk dan cium puas2...kurnian terbaik dari Illahi!!

Comments

osh said…
mana awak dapat clip ni Mi? teruk betul... ada lagi ke org macam tu? syukurlah tak dilahirkan dalam kaum tu... ish... anak tu rezeki tuhan.. bukan beban bukan sial... peliharalah baik2, anak tu ibarat kain putih... love your child! (& other also mah)

hmmm... kadang2 rasa kekok bila orang mengeluh susah sebab anak ramai.. tuhan sudah janjikan rezeki pada setiap anak yg dilahirkan so apa yg ditakutkan? there's no such thing as 'Quality not Quantity' in this case.. what's so hard about getting Quality with greater Quantity?

p/s: so Mi, anak 14 org ok? LOL :)
rOse said…
ya allah.. tekejutnya saya tgk. sapa yg merakam nye pulak nih. kenapa mak dia tak tarik je anak2.. kenapa masa buat anak tak pk and masa anak dh besar baru pk. ish ... ni puak mana ni eh.. saya geli pun ade.. kesian lagi la. ya allah.. jauhkan la musibah ni pada agama kita. kenapa kejamnya.... ya allah.. tebayang anak2 kat rumah..
ye la kan..setiap anak tu rezki tuhan and sudah dijanjikan rezki pada setiap anak yang dilahirkan.. (masih tak caya pas tgk clip nih)
nina said…
tak sanggup rasa nyer madam nak tonton video tu.. cukup lah dr comment rasa nyer saya boleh agak mcm mana video tu..
hmm... mcm zaman jahiliyah.. tanam anak hidup2..
Setiap anak itu dah dijanjikan membawa rezeki.. Malaysia pun teruk juga cuma x sampai tanam hidup2..
Buang anak hidup2 dalam tong sampah.. :-( sedih dgn keadaan skrg madam..
Tidiey said…
hmmmmm...mula2 terkejut jgk bila tgk...tp pikir2 blk...dah adat diaorg..ingatkan org malaysia yg buat camtu...tp kesian la anak yg pertama kena tanam hidup2 tu...nasib baik la yg pompuan tu berjaya diselamatkan...rasa2nya kat brazil kot perkara tu berlaku....life is not easy...
kakngah said…
waaaaa.... aku tk sggup tgk smpai hbs....
hmmm...tu ler...manusia akhir zaman....so kita yang waras...jangan bertindak seperti mereka dan keluarga mereka (mereka yang didalam video klip)....
osh said…
bro Tidiey,

most probably la kot, it must be somewhere in Amazon Rainforest... if that so then the best bet should be Brazil where the forest cover the most... can also be Peru, Colombia & few other country but as I said, the forest didn't cover them as much as Brazil..

Popular Posts