Apabila haiwan mula mabuk-mabuk dan sedikit selingan psl Afiq



ni lah padahnya kalau dah mabuk...tapi ni haiwan kan..so silap makan buah jadi kemaruk jalannya..hahah..so bagi kita yang berfikiran janganlah bermabuk-mabuk sangat..Antara mabuk yang dikenalpasti di kalangan masyarakat kita hari ini ialah:
1. Mabuk chentaa..(kahwin jer terus tak mabuk..tapi yang dah kahwin hang mabuk kat bini/laki hang sorang jerlah)
2. Mabuk kuasa (aka GK-gila kuasa/goal keeper hahah)
3. Mabuk harta (huishh kena kahwin ala laki cam aladin, kena selalu gosok lampu ajaibnya)
4. Mabuk disebabkan mengandung (boleh diterima)
5. Mabuk sebab minum air yang beralkohol (ni bahaya..ketagih dah takleh buat apa..)

selingan**



nampak sebelah mata kanan Afiq bengkak..

ni bukannya sebabnya mabuk minum..
atau mabuk chenta (bawah umur)

ni mabuk main tak hengatt..kejadian berlaku smlm..aduss..sian gak tengok rupa afiq..cam bengkak sikit..tapi nak buat camne dah history dedet die masa kecik pun lasak..

harap2 jgn follow dedet die yang pergi tadika hanya 3 bulan jer..sbb mama (mak mertua I tak larat nak bertengek kat pintu tadika lama-lama)..tapi 3 bulan pun bagi I dah lama..huissh..besar sungguh pengorbanan seorang ibu..

ok Afiq..be a good son..Dedet can be your IDOL except yang tak nak gi sekolah tu ya,,haiya

Comments

osh said…
oii oii, saya 3 bulan je dah pandai mah, cikgu halau suruh terus g masuk 'U'... LOL :P

Popular Posts