Dinner @ Mandarin Oriental

So citer malam semalam yek..kami sefamily ada gather-gather ngan Nina aka Mak Yang kat Mandarin Hotel..nun di KL bersebelahan ngan KLCC..lama dah tak jumpa dia..ada lebih 3 bulan..so kira nak lepaskan rindu sesama umat islam hahah...

Padilah so seh so seh yang koya...

Huish Padilah..buat penuh size memori kad kamera eden jer..dah alang2 ada..korang layan jerla..model yang seberapa nih...hahah..minta maaf ya..selamat hari raya...

gambar toilet kat Mandari hotel..(jakunnya la yang amik gambar ni- i ler)...

kat main lobby...

ni..kat cafe..yang kitaorg lepak n makan malam...

Biba's Cafe..(tak tahula nama Cafe ni sempena nama saper..kalau buh AyuArjuna's cafe lagi ada ciri-ciri komersial)...hahahaha

Si Afiq yang mem"po" botol susu anak patung Aiko...ceh..

inilah Aiko..anak Nina yang paling bongsu..cam anak Jepun geram tengok pipi die...

ruangan...buffet...segala-galanya ada...

my hubby: nasi Madurai Beriani - Lamb (RM31)

nina: Mushroom soup (on diet menu ke Nina?...hahaha)

Padila so Seh: Kuew Teow Goreng (RM33)

Ayu slim: arab Cuisine (RM76).. namanya tak hengatla..tau order je

Akid: Mac N' Cheese - Macaroni Pasta with Cheddar Cheese (RM12)

Yana n Anaqi: Penne Pasta with Tomato Sauce (RM14 each)

Ni rupa mak-mak yang sodah kekeyangan...

Padilah So Seh n Aiko...in action...

Teh tarikku bersama plain water hubby...

Pembuka hidangan..appertizer..betulke..

yang baguihnya dia kasi kids buku coloring n crayon..inilah akid yang sedang khusyuk mewarna...

Peace..Akid...

Yana and Anaqi..kejap jer...lepas dieorang boring..main lempar-lempar kaler...(bergusti pulak yer),,,

So kitaorang balik dalam pukul 10 lebih...setelah abis borak + mengumpat + memberi nasihat + segalanya aktiviti sedara seumat ...penat wei...malam tu kena berjaga teman Anaqi buat homework....anyway..thanks tu Mak Yang kerana belanja kami dinner malam tu...semoga Mak Yang murah rezeki n boleh belanja kami selalu...hahahaha

Comments

osh said…
la Afiq pau botol susu patung Aiko ke? saya tak perasan hahahaha.. sungguh tak senonoh! si Aiko tu dah la nama Jepun, muka pun cam budak Jepun..jangan lari g Jepun sudah LOL

Popular Posts