Fuiyoh.. Luvable Bib dari MomBloggers Planet...

Huishh...hampir sesangat lupa nak buat posting pasal contest ni..
dok lalok..read all the contestant of this contest..
sampai lupalak nak join..
Announcement to all..
tommorow is the last day..to join this contest..
me honestly..so eager to join ..and recommend to all my frens asked to join them too..
especially ms_sz...
but unfortunately..i think..I am the last person posting about this..
haiya..
So..if you're mummy or going to be even not married...you can join this community..

Especially for those ...yang ada perniagaan kecil-kecilan..so let us know about your superb business..and maybe we can be one of your customer..(I always buy anything from my frens shopping blog)...easy to share and "besarkan" your market/business..and what so ever..

And for mommies or anyone - looking for tips, ideas or many want to share their thaught..absolutely can get from this blog directory..see so easy ..just like all information "dihujung jari anda"..haha

Dan..ini yang I suke sangat..masuk contestler...
..but you have to be a member of mom bloggers planet first..(non-member please register...ok)

Untuk keterangan lanjut boleh diperolehi MombloggersPlanet!

So..sekiranya..kalau diberi peluang apakah hadiah yang I inginkan buat si Afiq...tentulah..this Bib..sangat-sangat comel....huaaaaaaaaaahuaaaaaaaaa...kalau ada rezekila..:)



Kenapa I nak sesangat bib ni...Ok...ini adalah reason-reason yang I terfikir buat masa sekarang..sesaat ni..

Afiqku ini makannya nak sendiri, kononnya berdikari, masalahnya akan comotlah sana-sini, Baju baru kena tukar silih berganti....aduhhh
Afiqku manja gitu, bila menangis semua jadi haru, nak lap hingus cari kain baju, ada bib kan mudahkan ibu..(memang mudah)

Adalah seronok melihat Afiq kini, membesar sihat dan suka buat segala aktiviti, pakai Bib
comel pasti nampak lebih berseri, Wahh..owner of mom bloggers tak teringin nak kasi Afiq free ke..hehe asal boleh jer...
okla...setakat ini sahaja...hamba nak menyusun jari (alih-alih jadi hamba haha), ampun dan maaf dari hati ke hati, kot-kot mana tahu menyinggung hati mummy (s), harap-harap kita semua dapat bertemu dan berkongsi idea disatu komuniti.....yess...di MomBloggers Planet pasti gempak, padat dan berisi...tak rugi-tak rugi...jommm

Comments

Popular Posts