Graffiti Wall-inside my house

untuk perhatian semua...ini iadalah hasik kreativiti Akid Zulqarnain di satu sudut di rumah I..hangin tak...sejak sebulan yang lepas..I baru perasan kewujudan garis-garis simbolik..tampat Akid meluahkan ekspresi idea/kreativiti what so ever..

ni hasil penempelan sticker percuma..I pun tak paham apesal die tempek kat pintu bilik die..first time die buat I warning, second time- I bagi amaran keras...3rd time-ni dah peringkat barring (klu kasi warning letter la..haha), kali keempat-I buat bod0..hasil membodohkan diri selama ni..hehe..tu amik suku pintu tu..kalau gambo penuh..mau pengsan tengok...

ni buat I cam terpikir..kena beli cat rumah untuk raya ni...dia tampal gambar bersama hasil seninya garisan panjang...huish...paling bagus sekali...hasil seni ini boleh dilihat di ruang tamu...bukan di ruang keluarga...

adalak aku tak invite tetamu masuk bila rayakan...tapi bukan nak kata apa..my son yang kedua ni..Akid dia memang suka pada benda2 seni..dia suka muzik, dia suka mewarna, melukis,..kalau dia kaler..dia akan kaler bersungguh2 walaupun tak cantik..n mmg kalau pegi kedai mana..dia akan cari buku kaler...pensel kaler kat umah dia dah declair hakmilik persendirian dia...lagi satu I baru perasaan kat kelas dia, teacher dia tampal kertas mahjong putih n suruh or ajar kids..lukis atau luah apa2 kat kertas tu..so I ingat lepas ni kena tampal mahjong jugak kat dinding umah I...so I akan buat satu korner..n namakan Graffiti Wall for My kids..so diaorg nak luahkan apa2 atau ekspress kerativiti...iku suka hati..jangan korang conteng luar rumah atau bilik mummy sudahla...

hopefully bila besar Akid boleh hasilkan mural sebegini.. i wish ..i wish..

Comments

osh said…
cam dalam gua zaman pra-sejarah... muahahaha... sunggus bagus anak2ku... (malas dah nak marah.. suka ati koranglah)
hahah..pengakuan ikhlas dari ayahnda
osh said…
suruh je bebudak tu cat balik sendri... ndak sangat..

Popular Posts