Korban Rambut Yana

I dah lama rimas tengok rambut YAna..memgembang..dengan kesibukan harian...rambut Yana memang tak terurus..so hari ni I pujuk Yana gi gunting rambut..mula-mula dia tak nak..after pujuk dan bagi perangsang...haha..dia pun say "OK MuMMy, Janji Yana nampak cute"..hehe

Tu sterilizer..tempat buh..segala gunting..untuk bebas kuman la ni...

I bawa Yana gi gunting rambut dia kat kedai gunting rambut laki2..haha..lokasinya kat TTDI..kalau saloon mahal berbenor2..gunting simple2 pun kat saloon boleh sampai Rm 35 ke atas..antar kedai mamak kat TTDI ni dia charge RM8..okla..tapi I rasa ada lagi tempat lagi murah..tapi malas nak cari n pikir..terjah her saloon ni...

Tengok rambut Yana yang panjang..shian jugak kat dia.bersungguh menyimpannya since awal tahun lepas...Dedet dia kalau boleh nak rambut anak perempuan die panjang..tapi I yang rimas...

Setelah 15 minit rambut Yana pun jadi sependek ni...

Ni lah hasilnya...comel tak..huhu..anak pompuanku memang comel...potongla gaya apapun..janji tak rimas mataku ini..

Comments

osh said…
adus mummy, abis rambut princess saya... mananye lawa...

Popular Posts