Setiap minggu, kena shopping..

Dah namanya berkeluarga..setiap minggu pasti ada je nak kena berbelanja, terutama barang dapur dan segalanya, perlu di "updatekan" agar "kitchen" nampak lebih ceria...haha.. pepagi sebelum kul 10..kami akan ke mana-mana hyper-market...kekadang Tesco, Giant ataupun carefour...kalau barangan basah...yang agak murah pepagi biasanya Carefour...tapi my hubby biasanya dia akan refer kat advertisement newspaper...mana2 tau kot...ada special offer mana-mana....
ni...adalah roti utk si kenit's...cantek...rasanya sama jer..ngan bun mana2 pun...heheh

tak sampai hati nak makan si tikus yang cute ni.....

kura-kura yang comel...(patato bread)...berapa lama agaknya nak menghasilkan sebijik..roti camni...5 minit kot...

ayam goreng kat hyper market kena beli pepagi...kalau dah masuk tengahari tak seranggup mana...tapi tak boleh lawan rasa ayam goreng KFC....(ni yang murahnya..harga seketul baru Rm1.20)
Roti ni wajib untuk sarapan pagi especially untuk I ler..(I kan nak diet)....
muffin...tapi yang Carefour ni kureng sikit rasanya..kalau compare kan dengan Kenny Rogers..Ayu yang sungguh mengada-mengadakan...lagi mahu compare..see the price la...a big different..acehhh...
so ni kerja kitaorang anak beranak setiap pagi ahad..after dah beli..balik umah jap...lepas tu gi jejalan kat mana....buat aktiviti bersama famili...setakat ni takdela aktiviti main masak-masak ngan hubby...ceh...hahaha

Comments

Popular Posts