Apabila anak sudah jadi kaki wayang...

aduss...ni adalah antara movie yang my kids duk sibuk mengusha..suh bawak dieoraang pabila dah ada kat pawagam....antaranya..."jangan pandang belakang congkak"...cam tak best jer untuk tontonan budak kecikk...
monsters vs aliens...hehe..tengah tunggu tix free nih...kak tini tinot dah tgk citer ni...kawan hubby dia pos cd dari over sea...so menurut kak tini citer ni best dan kelakar...hmmm...boleh dipertimbangkan...
ice age...ni filem sekuel yang tak pernah I miss tengok..citer die best...lawak dan penuh penghayatan moral...
filem kategori ni mempertaruhkan teknologi komputer yang digunakan...suke tengok "effect" die...n biasanya jalan cerita tak membosankan...so akan ku cari tix untuk filem ni...hehe..free oo free...boleh ke???

Comments

osh said…
Transformer mesti mau tengok yuk mummy... hehehe.. tapi aritu 'Star Trek' pun ok haper.. best.. 4.5/5 star
yeszzza....suke sgt star trek...

Popular Posts