Bila stress datang, I pun shopping sakan...

Beria sungguh hari ni...duk ingat nak bawa Yana pergi Sunway (ada cinema carnival)..last min cancel pergi Carefour Wangsa Maju semata-mata nak tukar points real rewards..since today is the last day...(weekend die counter tak buka)...dengan kira sesat sampai ke carefour tup-tup bila sampai...counter close forever..naik anginla...sebab nak control stress dan angin yang kencang amat dalam dada ni...apa lagi pergi mesin atm..kuarkan duit....nak SHOPPING....

Kebetulan BATA ada buat cam clearance stock...wahh murah2 woo...borong jangan tak borong..

ni antara kiosk tudung I singgah...murah gak..sehelai RM15 (NAC collection betul depan Vitacare Farmasi)...

Dah gurl duk promote I beli tudung ct nurhaliza...yang kat tengah-tengah tu..RM59..cam la pakai muka boleh tukar cam ct..heheh...I tak beli..cuci mata..agaknya kalau patung tu menyerupai rupa paras I mesti tak ada orang nak beli tudung tu...heheh

S0 hasilnya sangkutlah 2 helai tudung (ada orang panggil tudung ikin, I panggil tudung Indon)...RM15 sehelai...kain cantik....dan try rasa selesa

Blouse siap kasi tudung (tapi pendek sangat la tudung tu)...hehe..RM70..shhshh..

t-shirt utk Anaqi dan Akid..RM10 sehelai..(dari Hong Kong, boleh caya ke)

kasut BBG dari bata (sepasang RM9), selipar Akid (RM3), stokin sekolah (RM1)..hmm dasyat tak..perbelanjaan tak terancang I..tu la cara I nak me"release"kan tension..so semua resit kena simpan untuk claim kat hubby.."anyway dedet yuran sekolah agama n ngaji bebudak tak bayar lagi"..heheh..tipikal answer from my hubby.."hmm yelah yelah..amik kad saya gi cucuk amiklah duit nak berapa pun"...muah muah muah...me aka Mrs Gillette yang slim..wakaka

Comments

osh said…
amboi2... nasib baik 1 je bini.. LOL
HAHAHA...penangan stress..(alasan haha alasan)
ariz azali said…
kalau madam stress lepas ni,
jangan lupa cari saya k.
ajak saya gi shopping, then madam belanja sekali. hahahaha
ooo..bereh..belanja kat pasar malam bereh...
h4ir3e hu3ain3e said…
hi mdm...
sblm pi shopping g usha kt cni dlu...
leh taw ne ad sale
http://www.everyday.com.my/
mama zharfan said…
rindu nak shopping...tak sbr nak balik kl... :p
yatie chomeyl said…
oooo camtu taktiknya....boleh tiru nih
hairee...amboi rekomen tempat shopping namapak...hehe suzi banyak warehouse sale sekaran ni...tu la Yatie..mana tak kurus jer wallet I bila tension...hahaha

Popular Posts