@ Ali Cafe

Wah..syok sesangat dah lama I mengidam nak rasa Kopi khas dari Ali Cafe Restoran..so dah 2-3 kali termiss, Ahad lepas dapat gak pegi Ali Cafe untuk minum petang bersama famili..kat subang Jaya..
Ni antara wajah dekorasi Ali Cafe...ringkas tetap menarik...

Ali Cafe coffee ice memang ada "kick" tapi tak samalah rasanya kalau buat yang paket...ni mesti ada rahsia ramuan (hidden)..ceh...pandai2 jer kan I ni...hahah

Peanut butter thick toast...nampak meriahkan...semeriah hidup si tukang order..afiq the peace..duta keamanan yang sentiasa memeriahkan hidup mak bapaknya (nak itu nak ini)

Pumpkin toast...sedap...I suka rasa die..tapi silapnya roti ni datang dah sejuk...ready bake ke apa..kalau panas mesti sampai termimpi I selepas menghadap penuh selera...

Bubur nasi bersama coffee panas my hubby.....bubur tu agak banyak walaupun nampak plain yang datang bersama kicap (aksesori wakaka)...tapi rasanya okla...pasti digemari oleh kanak-kanak...

ni lah gaya Akid yang sedang kebuloq sebab tak makan tengahari...janganlah nak cuba-cuba try makanan dia order maka akan jadilah perang fenomena ala-ala perang dunia kedua...

cuba teka kat mana...ni lah tandas Ali Cafe...cantek kan...ditambah pula model kat pintu tu kiut..wakakaka..

So overall,memang puas hatila...rasa tak rugi n nak datang lagi..cuma kalau difikir-fikirkan kembali...kalaulah nama alicafe ditukarkan kepada AyuCafe...sure untung berlipat ganda maklumlah lebih komersial.....hahaha..marahlak si Ali...ya ampun...

Comments

ariz azali said…
andainya mada tiba2 madam terasa nak buat amal,
madam blehlah hubungi saya di no
saya yang sya hari tu...
dan saya sesekali tidak akan tidak
jika madam mengajak saya makan di cafe ni.
betul madam!!!

hahahahah
:P
kalau madam jumpa Ayu cafe....confirm madam bawa awk n the gang minum 2 kali hahahaha

Popular Posts