@De One Studio Photoshot Untuk Majalah Princess

Sepertimana dalam temujanji, I n Yana with the gangs (all family members..ramai benor)..tiba di studio De One Hartamas tepat jam 10 pagi hari Ahad 21hb Jun 2009..Yana ada photoshot untuk majalah Princess Disney..
Possing dulu sebelum dimekapkan ...di ruang utama Studio De One..wahwah

Kat meja solek..penuh aksesori comel-comel untuk bebudak kecil..geram I..tu Yana tengah discuss dengan jurumekap mengenai pemilihan warna eye shadow..I malas nak campur bukan retipun..kalau I tonyoh jer..haha


ni kat tempat photoshot..takleh ambik gambar ni...curi-curi snap...

Yana ketika sesi photoshot...nii pun curi-curi amibil..gambar siap lagi 2 weeks...so nantilah I tayang kat blog ni...Yana dia pilih jadi Princess Cinderella...tapi I tengok costume dia cam Beauty n the Beast..apa-apun layan jerla...

ni antara artis yang pregnant datang sini untuk photoshot cover magazine..rasanya baiboo mag..

cam biasa angkatan tentera yang lain telah manfaat masa mereka dengan melakukan aktiviti seperti di rumah sendiri..janji mak bapak korang tak sakit kepala...wakaka...
me the gorgeous queen.

Comments

ariz azali said…
kalau yana jadi princess cinderella,
mana mak tirinya yang kejam tu?
hahahahha

adakah m*d**?
huahuahua
:P
mak tiri dia yang kejam...adik madam ..mak bik die..wakakaka
ariz azali said…
tak ngaku eh...?

baru perasan gambar afiq dengan gaya peace nya...
hahahaha
mama zharfan said…
best kan deone studio tu.. :)
dulu masa zharfan first bday, i buat his photoshoot kat situ...pic cantik sgt, tp pricey lah of course (melayang RM300 lebih!) tp utk kenangan, so pejam mata ajerlah :)
akid kan bakal duta keamanan..mmg mahal pakej die suzie....tak de one agak pamos kan
d~sIahs said…
haruskah gwa menjdi mak tiri nana???
gler tanak...busuk gila... sgt lahh tak glamer... huh!!..
neway ckp ngn nana na jadi princess takleh gdik n besau kepala. o olse tak allowed kat umah nenek.. hahahha....
princess xde gg... ha3
wakakakak....princess takde gigi sementara...bik hang kan garang cam mak cindirella..hahah
d~sIahs said…
mak cinderella da mati laa ngok...
sya blikan pipiq kekuda ikea...
heheheh... nih ngah na hunt beskal for the 3 kids plak... saiko laa mak awak ni,, cucu die,, saya yang kene bli.. demand sungguh bdk2 zaman skang...

Popular Posts