Tag 2: Homework dari Mommy Lyna

1. Copy badge “Blogger Friendship Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

Award ini diberikan oleh Mommy Lyna, seorang mummy yang dedikasi dalam membesarkan anak-anaknya...sering berkongsi pendapat dengan rakan-rakan blogger yang lain...rajin cari side income (ya ke suka ati jer I kuarkan statement ni...haha sorry Lyna)...berbakat menjadi Puan Motivasi dan penulis mengenai keibu-bapaan, seorang ibu dan isteri yang boleh dicontohi...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

a. saya suka masuk contest...
b. saya selalu berangan nak jadi doktor (perubatan)..hmm tetapi skrg tengah menyiapkan diri nak dapatkan diri title doktor falsafah (bukan fal-sampah ya)
c. saya seorang berjiwa romantis dan penyayang (hahah...uwek..uwek muntahlah korang seadanya)
d. saya seorang sangat cerewet tentang perkembangan pembelanjaan anak (maklumlah tenaga pengajar..pasti ada simpton sebegini)
e. saya sangat benci lelaki (suami) yang tidak pernah menghargai isterinya...(setakat ini saya masih dirahmati suami...wahwah)
f. saya selalu perasan dan syok sendiri apabila berada di depan cermin..sentiasa mengaku slim walaupun sekarang ni cam naik dengan jayanya..(wahh eden masih slim lagi ya, 53kg ok ke)
g. saya paling pantang orang malas gosok gigi...(terutama anakku yang bernama yana)
h. saya suka tengok orang yang bersungguh melakukan sesuatu perkara untuk mencapai cita-citanya (cam dimotivasikan)
i. saya seorang yang boros manakala suami saya adalah seorang yang sangat jimat
j. fakta atau auta..saya CUTE...hahahah

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda:
Yatie chomel (dah ada ke Yati award ni..takde layan jerla)..
sumaiyah - studentku yang sangat rajin...
Huzainee - studentku yang rajin mengemaskini blognya...
kak ani - roomateku kutip kak tag saya ni
ms_sz - another homework for you
azimah (rakan opis) - sudi-sudikanlah

Comments

ariz azali said…
hurm!!!!
madam memang sporting n penyayang pun!!!
hahahahha
then one thing yang mungkin madam lupa,
madam ni ska senyum n sengih!!
:D
ya ke...cam ikon kerang busuk lak saya ni...hahah
Tidiey said…
saya suka yang no.3a....patutlah selalu nampak nama ayu je kat mana2 website atau majalah.... :)
hahah...nampak sekali-jer dee...takleh lawan ngan nama dee..heheh
h4ir3e hu3ain3e said…
wah..
trimas miss =P
lbt tol sye prasan...
cepat hairee jawab..hehe

Popular Posts