Pamper Your Mum - Bersama Philips

20hb Jun 2009, di Saujana villa I menghadiri satu sesi bersama Phillips yang dianjurkan oleh Phillips dan Majalah Sri dewi...(total 6 winners bersama ibu masing2)...
so antara acara yang disediakan oleh pihak Phillips ialah Masak-masak bersama Chef Zam, Urutan Kaki/Badan, Mekap, rawatan refleksilogi dan menonton "movie"...I tengok Bride Wars...wah best best

Mr Jeff (exekutif Marketing Phillips) n Dr Uzza (one of the winner ex student UIA ni)..wahh...baru kenal kat situ...so kalau sakit silalah ke HUKM (outpatient meh) bolehlah jumpa Dr. Uzza..

Wah.. hehe..me dan Chef Zam...banyak lagi I belajar resepi dari Chef Zam yang sememangnya sporting habis..

gambar reramai....tak tahulah banyak kali ambil gambar....duk sebelah chef dah terasa cam celebriti lak..

ni soup red pepper with patato (sedap cicah ngan roti), ni ala-ala kari tapi buat style masyarakat India tak letak santan buh whipping cream..(sedap gak ) makan ngan nasi pilaf...(gambar lupa nak amik)...

chicken wing crispy bersama daging sweet pepper...

cam apam rasanya...with sauce..

mekap-mekap...gambar kak J ketika hendak dimekapkan..

kat kerusi buat sesi infra refleksilogi...rasa cam bertungku sambil tengok tv...

ni masa mengurut.....syok banget...tapi sakit gak die urut kuat benar tenaga kederat tukang urut...I tak urut kaki..urut bahu dan kepala jer....

so overall..best...layanan dari pihak Phillips memang first kelas..tengok chef zam kat tv yang meriah jumpa live memang dia cam tu.."down to earth".. paling best dapat set tupperware ole2 dari Phillips...dalam kul 3.30pm I chow n I adalah orang pertama terpaksa beransur dulu memandangkan si Afiq kenit kat umah mak I tengak buat konsert Indie tanpa henti (melalak)..wahhhh

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!! kakak i one of the winners attending this event dgn u :p
ariz azali said…
respek la madam...
heheh...kakak u memang peramah dan periang..best dapat kenal dia...

ariz azali..respek jer ke..coklat satu kotak mana...wakakak
Hermit said…
so bila awak nak try masak bendalah tu kat umah ni???
carilah lauk tu nanti sy masak bereh...

Popular Posts