@San Francisco Steak House..Mid Valley

Hari ni I ngan Cacah (my officemate) pegi Mid Valley..first sebab nak amik hadiah kat North Point, second sebab nak utilize voucher San Francisco Steak House RM50 yang I menang last month...
ni antara mural yang terdapat di dalam Restoran SFS...cantek dan unik....masa pergi agak penuh sebab ramai dah buat reservation untuk makan kat situ...

air bergas yang digemari tetapi tidak elok diminum selalu....(kadang..jarang takpe kan dedet wakaka)
sup pumpkin dan roti (dia kasi as complimentary) best-best
nachos...tak sesedap kat Chillis punya...tapi Ok lah harganya berapa belas ntah,,,udah lupa...
ni salmon grill..I order 2 set, harganya RM16.90 se-set plus air ya...so jumlah semuanya harga untuk makan tengahari ini ialah RM53.50...so kiranya I tambah Rm3.50...oo sungguh seronok rasanya n moga2 I dapat menang voucher makan lagi..marilah bersama menjayakan kenaikan berat badan..lepas tu buat kecoh2 nak diet lak ye...hahaha..(not me :P )

Comments

Ocean ® said…
this one very nice
JisJaw said…
i like this blog
Kaydee said…
madam nex time ajk saia plak.
hehe
blh kaydee no hal....
Hermit said…
Elo2... kurangkan carbonated drink lah Mi! haiyah.. selamat mengemokkan diri bersama rakan2 seperjuangan awak.. LOL :)
saya still slim...hahaha
mama zharfan said…
bestnya menang voucher mkn2 ni!!!
Mirsya said…
Wah, makan tak ajak..
mmg best makan guna voucher walaupu agak malu2 suzie...

jom2 misya..gi makan (ni ajaklah ni) wakakaka
Hermit said…
eleh.. ye ke awak makan pun malu? hahahaha
Mirsya said…
Saya husband Cacah lah, malas nak ganggu..

Popular Posts