Tag 1- homework dari Kak Ani

1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?
Maknanya muka saya sering keluar paper sebab selalu menderma...iya ke..haha..nak tahu kena tunggu saya betul-betul kaya..

2. Kalau anda jadi orang terseksi didunia?
Ha Ha..

3. kalau anda perlu terjun dr tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
Tak perlu..lebih-lebih hanya pada cinta maya..saya masih waras daripada terjun baik turun naik lif...

4. kalau orang kata blog awak teruk nak mampus?
Peduli apa..haha..terima kasih pujian yang teruk dan tidak membina...

5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda
Wah kalau sudah ada pilihan hati..ku pujuk-pujuk ku ajak dia lari..wakaka...takdenya ikut jer pilihan keluarga..pasti membahagiakan...ya ke???

6. kalau tiada lagi hari esok?
Buat sebaik boleh semaksima kebahagiaan buat diri dan orang tersayang..lainlah kalau still lusa masih ada lagi..

7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
Pejam mata..

8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
Saya minta excuse "saya puasa hari ni cik"...boleh terima ke?? haha

9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
Pagi..tgh ..mlm ke memanglah sedih...

10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
Aoran Aziz dan Jessica Alba (autograph buat hubby ku, peminat yang dah lama memendam rasa pada Jessica Alba..hahah)

11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
Bruce Wills- Die hard la sangat,,,,

12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?
Dia mesti iada masalah dengan mata..rabun ke apa...

13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
Taubatlah...setakat ni umur dah menginjak ke alam tua...so confirm masa muda tak ada Aids...haha

14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
korban Cinta...wallau...ku serah segalanya..poyo la pulak

15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?
Anugerah Bintang Popular..hahahahaha

16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
bangsa alien..hahah

17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
Redha...redha...bersabar.

18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
bagus sebab mereka cemburu maknanya mereka begitu prihatin dengan kejayaan yang dimiliki oleh saya..

19. mengenai orang yang tag kamu ini;
roomate yang anaknya suka kat mainan dan citer ultraman, suami yang pandai sekali membuat cendol yang sedap, seorang yang dedikasi pada tugas dan teman rapatku yang selalu menjadi geng untuk mengumpat tahap ringgan (roomate baik pekerti tak suka bercakap pasal orang lain..budaya yang bagus untuk diikuti)...

20. saya tag mereka pula.
ariz azali (Razali yang sibuk takleh connect wireless)
suzie..aka ms_sz (rakan sepejuangan contest ku..ahaks)

Comments

aini said…
hahaha. Boleh dpt A ni. Kelakar habis.
A+ la kak ani hahahah
osh said…
daripada ambil autograph Jessica Alba.. baik awak ajak dia makan kat umah satu famili.. pekena budu ke haper hahaha

Popular Posts