@ Tik Tak Competition One Utama

Ahad, dalam pukul 11pagi, kami sekeluarga ke One Utama..my hubby dah registerkan Anaqi n Yana untuk join Tik Tak Competition aka lego..tapi Tik Tak ni made in Thailand...hadiah agak lumayan barangan Tik Tak..tapi join ni pun untuk seronok-seronok jer since my kids memang suka masuk acara sebegini...di atas tu segala hadiah yang akan diberikan kepada peserta..mahal wooo..paling murahpun dalam rm300 lebih...
so ni kat booth TikTak..apa lagi my kids main cam harta sendiri..hihi..si keni afiq tu sibuk nak buat jugak...hahaha

ni antara rupa TikTak...ni masa sesi Yana buat Tik Tak ..dia kena buat gambar kereta seperti dalam gambar..

yang ni Anaqi punya..die kena cipta roket dengan bantuan ibu-bapa...wahh cantik tak..segala ilmu A1..F1..diturunkan dalam penciptaan roket ini...hahah

ni masa kena lancarkan..silapnya Anaqi..dia takut sangat roket die pecah..so die tolak slow sangat..so kalahler..pemenang dipilih saper yang boleh tolak paling jauh..hmm

Yana cam biasa..tolak dengan penuh malu dan control ayu..cam tiup jer jauhnya..hmm..kalah gak..hahaha

sementara tunggu keputusan..kita dancing dulu dengan penari-penari yang dibawa khas dari Thailand..lagu wonder girls pun ader...

sesi pemberian souvenir kepada semua peserta...ceh yana yang agak frust tak dapat bawak balik yang besar..

okla..dapat tiga ole-ole dari Tik Tak atas penyertaan anak-anakku ini..42 pisces each banyak gak...so Tik Tak tengkayu so much..datanglah lagi Malaysia..sawadikappp..(betulke)..korang layan jerlahh..wakakaka

Comments

mama zharfan said…
congrats yer utk anak2 u ayu...dah ikut jejak langkah u berkecimpung dlm bidang contest nampaknya :p
erkkerk...heheh ni kiranya cam kuah tumpah ke nasi la suzi..esk zharfan n ariff pun sama juagk tu...heheh
Hermit said…
"Kap Khun Kap" LOL.. cian Anaqi, awak perasan tak sebenarnya dia nak nangis sebab kalah tapi saya buat dunno je... sungguh bersemangat kepertandingan (adaka ini perkataan?)

Popular Posts