Tutu Untuk Yana

Jeng..Jeng..Sila jangan panik...mahupun menutup mata..
ini bukan cerita rekaan tapi ianya kisah benar-benar belaka..
.impian si kecil untuk bergelar puteri jelita..
direalisasikan oleh ibundanya yang terchenta...
Puteri ala-ala barat ataupun "tun malaya"...
Wahai Yana, gayamu ala-ala Puteri Anna..
berbaju merah jambu..berbunga dikepala..
sungguh manis tak jemu memandangnya...
Prince Harry confirm tergoda..
(haha maknya yang syok sendiri)
Tun Teja digilai semua jejaka..
Tun Yana digilai makayahnya sahaja...
Ini kerana usianya masih muda...
Pantang berpacaran sebelum usia!...

tu tu..
tu tu..
sungguh cantik kalau pakai tu tu..
lagi cantik kalau Yana pakai tu tu..
mummy lyna n tutu maker bagilah Yana satu..
Agar Yana boleh jadi Princess TuTu..setiap waktu..(bulan mengambang)

Ok U all nak join n dapatkan tutu untuk yang tersayang...boleh..boleh no hal...
Antara syarat2 nya dalam bahasa inggeris:
1. Subscribe to MySuperKids and Tutu Workshop.(Every contestant must be a part of MySuperKids member and as a tutuworkshop fans - by dropping your email in the box @tutuworkshop website )..udah I dah subscribe..
2. Make an entry titled : A Tutu For OR Tutu Untuk . e.g. A Tutu For Dania; OR; Tutu Untuk Yana...
3. Put your daughter’s cutest picture. (cute cam Yana ok..haha)
4. Write about – why your daughter/niece/cousin/lil sister should get a tutu / kenapa anak/anak buah/sepupu/adik saya patut dapat tutu – in your very own, creative ways. (sekreatif boleh)
5. Describe about the contest with link back to http://mysuperkids.net and http://tutuworkshop.blogspot.com ( i describe by interpret apa yang telah ditulis oleh penaja)
6. Inform mysuperkids aka mummy Lyna when you’re done!
7. Entry should be written in English & Bahasa Malaysia only. (as me as u can see in malay or cam remix jer)...hahaha

ikhlas dari mummy yang buntu kepingin TuTu

Comments

kakyong said…
wah.. dah ade pose ala puteri...

ala tun teja pun ade... hihi

gud luck Yana..
mama zharfan said…
semoga yana princess cute dpt menang tutu tu!!! all the best!!
kak yong- tun teja alaf baru tu kak yong..hehe
ms_sz - tq tq muahhh
ariz azali said…
jangan jadi candle princess sudayy

candle princess= puteri lilin
ha iyala razali..maner nya kata nak join mysimplified madam...ceh

Popular Posts