cam gambar I ada dalam iklan suratkhabar BH kehkeh

ada baca suratkhabar Berita Harian hari ni??...hehe
so jeling-jeling kat mukasurat 3...wah ada iklan drypers...

ceh...cam celebriti lak I...hahah
so kalau u all perasan suara iklan I keluar kat Sinar.fm dalam kul 7.40 pagi ke atas..tak sure hari-hari atau sebaliknya...(member semua ingat I duta Drypers sekarang ni..hahah)
sebenarnya I terpilih antara pemenang mingguan dan Grand Prize untuk Kenangan Terindah drypers (anjuran Sinar.fm dan drypers)
So hadiah mingguan: stok pampers 6 bulan brand Drypers
hadiah Grand Prize: Cash RM1k dan voucher membeli-belah (yess boleh shopping sakan)

p/s: sekarang tengah runsing keroje banyak tak siap lagi...adoiii

Comments

congrats my dear fren...nice picture!
tq tq...but cannot challenge u la devi...super master pro comper..heheh
mama zharfan said…
congrats ayu!! RM1k is a lottttt!!!!
aini said…
congrats ayu. bolehlah bagi free satu bungkus. hehehe...
jom suzie...bila kita nak celebrate anniversary ni hahahah

tq kak ani...no hal
@zim@h4eva said…
hehe ayu..me org 1st kat opis nmpk muka u kat BH..trus bgtau kak ita...uishh glemerrr tu
SuMaiYaH said…
waaa!! madam!!!
glamour gituuuu!!

nanti bole la tumpang glemer jugak hik3 ;)

tapikan, yg tulis tu sume mmg madam ckp eh?
nanie aziz said…
mdm,this morning sy dgr iklan mdm kat erafm..
igt kn slh org..
dgr lme2 sket..btol la suara mdm..
hahahaha..
zimah...haha..kantoi dah bila kak ita dah tahu...hahah

sumai...die ada modified sikit2...sebab mdm tulis bukan anak pertama anak keempat

nanie..syhhhhh (hahaha)...burukkan suara madam kan...ahaks
Hermit said…
Akid cakap "bukan mummy lah" hahahaha

Popular Posts