Hadiah anniversary?..wah yang mana diidamkan

He..he bulan ni my wedding anniversary...esok sebenarnya 8 July..ntah hengat ke tidak dedet tuh..tapi biasanya kitaorang tak celebrate pun just wish seikhlas hati mungkin..kahkah
adakah ini hadiah yang aku dapat..bersilau lah raya ni..haha..rasanya tak sebab I ni bukan peminat emas yang tegar..peminat barangan plastik wakaka (tupperware pun dah mahalnya harganya sekarang ni)

ataupun makan malam romantik..ceh jiwang karat..takdenya makan ala berperang ngan anak aderlah..haha...lagipun guna lilin tak sesuai di zaman ni ..alang2 guna lilin baik guna torch light..hmm

bunga ros?...memang suka..tapi dedet rasanya kalau die beli mesti yang plastik..tahan lama tahan karat..ya tak...hahah...rumah mak I banyak bunga ros so petik jer kat situ..umah jiran mak lagi banyak...so petiklah dengan kebenaran..

tapi yang ni so precious..kebahagiaan dari raut wajah anak..tiada tukar beli...jadi bagi I kehadiran 4 cahayamata melebihi segala hadiah yang hendak atau pernah I miliki...
so dedet happy Anniversary ya...muah muah

Comments

yatie chomeyl said…
sweetnye..hepi 4th annivessary to both of u..semoga bhgia smp hjg nyawa
mama zharfan said…
happy anniv yer ayu...tak sangka kita berkongsi bulan yg sama utk anniv..i punya next wek ie 16th july!!
aini said…
happy anniversary ayu.
h4ir3e hu3ain3e said…
happy anniversary mdm...
tadi nmpk mdm kat pizza hut...
rase2 mdm tgh celebrate so takut nak tegur...
semoga bahagia selalu =P
tq tq yatie..hehe
ya ke suzie...oo nanti kita celebrate 2 org ya ngan si ariefff
tq kak ani heheh
oo awk kat pizza gak ke hairee..sikit tak tegur madam tak perasan lak...hehe miss la kat u all
Hermit said…
sebenarnya memang saya tak ingat pun hahahahaha... it's just a date lah, as long as we r together then it doesn't matter what day it is(at least to me)... sebenarnya alasan Mummy nak adiah je kankankan? LOL :p
hadiah...wah...nak kasi tak saya pernah menolak hahahaha
Hermit said…
agak dah... ehem Mi, kad saya tu buat2 lupa nak pulang ke? hehehe... tu ajak Paddy teman g cari apa2 yg awak suka pakai duit kat situ wokeh... kalau takmoh tunggu je weekend saya teman awak (bahaya gak bawak paddy tu, dia suka yg berkilau2 hahahaha)

Popular Posts