Kisah Afiq & baby cat, HP baru & Selipar Bilik Baru!

KISAH 1
weeee...comelkan anak kucing ni..
sian die terbiar...
so..
I ngan Afiq...kasi die makan...
amik susu afiq (yang tak habis dari botol susu die)...
bagi minum..n ikan bilis mentah....
tapi baby cat tak makan ikan bilis mentah...
I pun goreng(takdenya I nak cari Friskies petang2 ni weh)

Afiq n Baby Cat...(si Comolot)

KISAH 2
Semalam...duk tengah stress masuk satu email...
dari GoMobile..ni posting dari blog I (klik)
weeee...
dapat handphone W209 Motorola...
ni HP basicnya takde kamera..ada radio jer....
so hari ni dah amik..(cepatkan...)
I ngan hubby decide nak kasi HP ni kat Anaqi...
coz HP die dah rosak...
(ni namanya men"spoil"kan anak)...

KISAH 3
weee
Posting yang lalu...antara kaedah yg ke 3 utk hilangkan stress
adalah SHOPPINGkan...
disebabkan budget yang kecik...hahaha
I pegi kedai Guardian kat Mont Kiara...
die buat Clearance...I belila kasut bilik yang baru...
PINK kaler...like it very much....

P/S: Kepada student I yang bernama Razali, Mr X danTuan..TQ daun keladi, di atas teh ais dan roti John semalam ya....moga korang panjang umur dimurahkan rezeki, n moga makin bermurah hati untuk belanja madam lagi...jasamu dikonang sehingga jumaat ni jer....wakakaka

Comments

Hermit said…
mana ada 'spoil'kan anak... saya dah buat "Perjanjian Sesama Lelaki" ngan Anaqi last week (hahahaha.. lupa cakap ngan awak Mi).. if dia boleh behave & be a good boy for a whole week kat skolah TTDI then i will give him hadiah... so far this week he's a good boy rite? esok last day then baru kasi that phone as hadiah... :P
ya ke....boleh ke buat umpan camne...abih kalau saya baik..awak nak kasi aper lak...hahaha
Hermit said…
ksi kad... hahahahha

Popular Posts