@Shout Awards Road Show Tour 1 Utama

Ahad, 2.30 petang di One Utama. Kebetulan ada Shout Awards road show. dikendalikan sepenuhnya Nadia dan Hunny Madu dari Flyfm...gabungan Nad n Hunny memang best..so first time jumpa Nadia live..so die agak peramah dan banyak merendah diri..Hunny not bad communication skill both memang bagus..
ok..u all tahu kan saper ni..One Nation Emcees..tak sombong bros dan sis ni tapi anak-anak I yang sombong wakaka tak nak amik gambar ngan dieorang..
masa persembahan..wah terkezut tengok...stamina mantap abis..tapi I ni bukan jenis suka terkinja-kinja so suke tengok jer nak buat tolonglah...

group ni tak ingat lak namanya flow ke flaw dot dot...tak hengat sorry..tapi penyanyi pompuan tu ada persis nelly furtado sikit...tempias jerla..

stacy in stage...suaranya memang power habis..tapi dia nyanyi lagu yang i tak berapa minat..lagu "pakai buang"..kalu nyanyi lagu gagap kan best...

padilah so seh bersama stacy..hahaha..sebenarnya ada lagi gambar padilah ngan ayu oiam..dan sebagainya..tapi malasnya over inter frame lak padilah kat dalam blog I ni..so kitaorang 3.30pm dah chow...itupun setelah I dapat 1 goodie bag barangan maxis masa sesi soal jawab kat event tu...balik semuanya tido keponatan..wehhh...

Comments

Mirsya said…
Kena beli DSLR ni, gambar akan cantik..Content blog dah cun dah tu..
haha..mmg dah lama berangan nak beli...tapi tak tahulah bila..cuma kalau dah beli tak retilak nak guna..cam dah jadi masalah negara lak..hahaha.
Hermit said…
tak yah beli.. masuk je contest dapat DSLR keskeskes

Popular Posts