wahhh..famili I antara finalist Pencarian Keluarga Ceria Hari-hari Bahagia!

2 hari sebelum press conference, Shirley dari rangkaian Hari-hari telefon inform yang famili I antara 10 finalist yang terpilih dalam pencarian Keluarga Ceria Hari2 Bahagia....terkezut yang amat....sebab I hantar penyertaan dan rasanya gambar famili tak adalah gempak mana..hehehe MC untuk hari itu, David Teo...fasih sungguh David in berbahasa melayu..lagu bagus dari I rasanya...hehehe
ni Finalist Hari-hari Idol- komposer lagu dan lirik...

Finalist Pencarian Keluarga Ceria Hari-hari Bahagia...meriahkan...
tapi agak stress hari itu...
1. majlis start lambat sebab tunggu VIP shila OIAM ..hmm anak dah meragam time tu
2. lepas tu kena buat pemilihan baju kat Pusat Hari-hari Taman Permata...Akid hilang...dia meragam masa tu...
3. Hubby terpaksa balik awal sebab projek boiler tengah "on"...itu pun banyak kali telefon berdering2...
4. finalist show event on 8.8...wahhh..time tu I ada course kat Sebak Bernam...dah la I pegang PC..wahhh...I inform ngan kat Mimi (pengarah)..nasib baik my team committee..begitu baik dan bertimbang rasa...dan Kak Yah too..Thanks so much....hopefully suksess la program kitaorang hari itu...
5. my hubby tak nak pegi on 8.8....kat SSM..."TAK NAK CATWALK, MALU"...sedeylah I...
so maybe..ni last lah I nak masuk contest macam ni...hmmmm

Comments

mama zharfan said…
congrats dpt jd finalists!! dah confirm dpt hadiah tu! i memang tak jin awal2 sbb awal2 dah tau my hubby takkan setuju catwalk tu ;)
hahah...tu la sekarang I agak dah menyesal bila hubby tak nak join..waaa
Hermit said…
ntah contest mengarut2...
Hermit said…
1st: saya take half day leave to show support for my wife walaupun tgh preparing for shutdown work... 2nd: organizer tak ikut time schedule which really2 pissed me off. i don't care who fault it was but i really hate someone who can't be on time! 3rd: Fon tak berenti berbunyi so hati tak ada kat press conference... cam wonderpet cakap"telefon,telefon berbunyi... ada haiwan dalam bahaya disana" hahahaha... 4th: Sohai betul pengacara tarik2 time sampai i tak tahan terus blah g kerja... lunch pun tak sempat (so lagi marah berganda2) 5th: I hate contest yg melibatkan diri sendiri (note untuk isteri tersayang hahahaha)
mama zharfan said…
ayu..hubby u supportive jugak lah kiranya ni...anyway ayu, u join tak masa final event nanti?

Popular Posts