Yay Afiq Cenggeng Nak Bersukan...

Bolehke si Afiq ni masuk acara...die ni manja debik2 (over berbenor)..Alkisahnya afiq ada sukan hari Sabtu lepas..masuk acara Put On Diapers....
cam awal2 lagi telah menunjukkan simpton takut dan tak nak masuk....(masuk tangan dalam mulut)...cam bad mood sikit die hari tuhtu menjauhkan diri..tak nak berdekatan ngan orang ramai..takut H1N1 ke apa...hahah
so...I kena masuk ngan Afiq untuk acara ni...bersungguh I main ngan die...dapat no.2 tapi disqualified..sebabnya patut lepas pakai diaper kita kena lari ngan anak...ni tak I lari bawak anak..haha...tu la over excited nak menang sanatt...main langgar segala rules...
ni antara acara selingan persembahan kanak-kanak 3 tahun....I tengok cikgu dieorang jer beria menari..kanak2 tu dok tegak cam lampu kat tengah court tu...
selingan: kitaorang sefamili dah pegi tengok preview ice age 3...best wooo...gelak sakan kat dalam panggung...Afiq sorang jer tak gelak (i rasalah) sebab die dah tido tak hengat apa..bestkan tidur beraircond...

Comments

ariz azali said…
madam tak jampi dulu ker
sebelum masuk..
:D

btw, saya pergi anta sendiri
saya punya essei. memang jauh la..
duk dalam taman perumahan.
pelik giler pejabat kerajaan kat c2.
hurmmmmmmmm...
abis dah jampi serapah madam baca..over jampi tu yang disqualified...hahaha

takpe mudahan segala usaha awak insyaAllah akan membuahkan hasil..klu dah mng jgn lupa belanja...wokeh
Hermit said…
mak dia la pulak over nak menang sampai anak pun disqualified hahahaha

Popular Posts