Jemputan Berbuka Puasa Bersama Fara Fauzana

Sangatlah syok dapat invitation dari Cosmo untuk berbuka bersama Fara Fauzana aka Fafau..yebayeba...so temanya : Timur Tengah..so semua yang hadir memasing melaram ngan jubah dan baju ala2 orang arab....
di sinilah tempatnya...so kitaorang kena berkumpul dari pukul 6.30 petang lagi...

antara artis yang hadir..fafau, liyana jasmay dan irma hasmie...team cosmo n pihak Kewaja...

so sempatlah snap beberapa keping..Padilah So Seh macam biasa la...dimana ada kamera disitu ada dia...tapi celecriti yang hadir memang sporting habis...paling gila2 tentulah Kak fara kita..Irma not bad lembut macam tu...tapi rasa rugilak tak bergambar ngan Izza Editor cosmo..minat gaya tulisan dia nih...

ada make-over lagi (dari Maybelline)...siap beratur panjang...hehe
antara makanan arab yang sempat I sental malam tu...wahhh..cam naik berkilo jer berat badan I...wakaka

kat sini I jumpa semua peminat2 Cosmo yang tegar...wah sungguh seronok..berbual, berkenalan dan bertukar2 cerita....best2..

antara barangan goodie bag yang diperolehi...kan ku godek mekap itu di muka ku ini...(sampai la ni tak lulus pakai mekap camana tu?)

selingann sepit I yang kaler pink dan Yana kaler hitam...biasalah habis acara dalam kul 8.45pm, dalam perjalanan ke kereta nampak kedai kat Sunway..banyak barang2 comel I pun sambar la...huish...wanita cosmo sungguh!
So Malam Yang Hebat dan Padat...
Best2...Cosmo Memang Best!

Comments

isabelle said…
whoa...bestnyer.
sygnya gmbr dgn celebs byk yg gelap ;(
MyMom Lyna said…
Wa glemer gitu! I tak baca paper mmg jrg harap nk ada can gitu. Huhu.
isabelle...guna kamera murah..huhu..kualiti gambar memang hancusss...

Mom Lyna...sesekali kalau mmg best..takpe2...one day..insyaAllah...
Hermit said…
actually, camera tu ok.. awak yg tak pandai guna.. hmmm....

btw, terima kasih buat mak, bibik, aecah & sang pari2 sebab menyediakan juadah berbuka saya & anak2 pada hari tu... yana siap hirup kuah ayam kicap aecah.. sedap sangat? bior betul hehehehehe
wakaka...bapa mithali....
nanie aziz said…
woah,fafau!!
mdm ade kim slm kt dier x??
huhuuu..
beshnye..
ada madam cakap dalam hati....haha..habaq tak pesan awal2

Popular Posts