Demam marking...Final Exam Paper

wah sangatlah stress minggu ini....rasa nak muntah tengok student punya jawapan....waaaaa...orang lain sibuk marking I disebabkan stress buat bz berblogging ya...balik rumah merungut-rungut depan hubby banyak kerja...dan jawapan yang pasti ku terima..."Takpe malam ni kita makan luar..." wakaka...tapi Jumaat takleh malas sebab Mak ngan Pak Mertua I datang so kena control maintain rajin....waaaaa

Comments

SuMaiYaH said…
madammm

selamat menanda (:

lapangkan lah jiwa menanda kertas kertas kami.

apetah lagi paper IL.
hahaa

haduih pusing kepala saya madam, mcm nk meren je nih. LOL
Hermit said…
@Sumaiyah,

madam kamu migrain selepas membaca jawapan2 korang semua... bukan sebab banyak paper... uih... nak pecah perut dengar korang punya jawapan from your madam... sabar2.. LOL P(")q
SuMaiYaH said…
hik3

dah tahu dah.
naseb bek bukan madam yang tanda paper IL saya.

kalau tak mungkin akam gugur rambut. paling kurang ada sehelai dua tukar jadi putih. kikiki :D
yo lah stress yang amat...baca jawapan IL...dari u all buat Madam terharu....wakakak
@zim@h4eva said…
itu belum masuk kes student menulis nota kaki aka nota cinta mintak markah lebih la, xnak repeat la, itu la, ini la..penin penin ~_~
Hermit said…
footnote pun ada ka?? ganas2.. hahahaha (apasal dulu saya tak terfikir nak buat ek?)
sumaiyah said…
dulu saya buat footnote kat sek menengah je. heheh

tapi takot gak kena repeat :((

fizik dan math esp
mama zharfan said…
selamat marking!!! i off jap marking stuff ni :p

Popular Posts