Dugong's 1st Service

Al-kisahlah semalam I pergi untuk menyervis (adaka ini perkataan?) dugong peliharaan buat pertama kali. So i pergilah dia nyer pusat servis kat PJ seksyen 14 (nun dekat masjid bulat tu). Mak aii banyaknye orang,al-maklumlah dekat2 nak raya nih. Tapi apa boleh buat, antor jela, lagipun i boleh lepak2 kat situ (ngular2 mah).


View from waiting room: Kemas & bersih, boleh nampak diorang buat kerja or tengah ngumpat.

Semua jenis binatang ada datang jugak. Dugong, tapir, gajah, etc. cam zoo dah.

Tapi yg paling penting ader Wifi... boleh check blog & main travian, ngehngehngeh

So, dari lepas jumaat (around 3) i lepak kat sana sampailah pukul 5 baru semua siap. Diorang ada sediakan coffea & biskut, I sempat check I/C tapi nama I bukan Ah Chong or Raja so buat tak tahu jela hahahaha. Disebabkan 1st service so labour charge free. I cuma bayar untuk parts saja i.e oil filter,gasket & engine oil. Total RM 87.51 je (takpe, boleh claim hehehehe). I suruh diorang basuh & vacuum sekali tapi malangnya hujan turun mencurah2 la pulak bila i nak balik. Aiseh.
Dugong siap diservis & dibersih.Apo2 jela, asal Free.Thanx boss, janji jangan tolak bonus wokeh!
p/s; See Mi, i don't need to enter any contest to get a free car. LOL :P

Comments

yo lah...i enter contest for fun ma...anyway your dugong look so cute...

Popular Posts