Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

Wah sempena bulan syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi Mommy Lyna dari MySuperkids ada menganjurkan satu "contest" berbentuk lucky draw kepada semua peminat blognya dan juga para blogger yang lain...

Hadiah yang ditawarkan cukup lumayan...sesuai sangatlah dalam keadaan harga minyak tengah naik, bonus tak dapat ni...hehehe...antara hadiah yang akan diberikan adalah seperti yang dinyatakan dibawah:

1st:

PETRONAS fuel voucher worth RM70

Special blog review by MySuperKids


2nd:

PETRONAS fuel voucher worth RM50

3rd:

PETRONAS fuel voucher worth RM30

Bagaimana nak menyertainya?

Sangat-sangatlah senang.

Copy code MySuperKids Special Away logo dan paste saja di sidebar. (Sila rujuk sidebar superkidz html code, TQ.
Jangan lupa inform Mommy Lynna kalau dah buat! Nanti kot ada yang tertinggal pulak

Pemenang dipilih melalui CABUTAN BERTUAH! Seperti biasa ia akan di-draw-kan oleh dua orang hakim berkaliber kita.

Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan ini:-

Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni. Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda – 1 LAGI KAD CABUTAN. Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN. Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah add pun dikira). Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 LAGI KAD CABUTAN. Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN. Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama – CABUTAN DIKIRA 2 KALI.

Yang selalu mengharapkan TUAH:

Comments

Popular Posts