random posting di pagi yang boring...

stress bila hubby tiada dirumah sebab teringat die janji nak belikan kuih bom durian...wahhhhh
bulan puase sekali jer dapat merasa....
tapi i dah tempah kek cheese durian.maybe jumaat ni baru dapat..so akanku layan kek itu selama seminggu...wah best2

dapat air mineral botol esklusif...tapi sayang lak nak bukak...tak tahula apa rasa air ni ni..agaknya apa extra ingredient die ya...air mineral plus kalsium kot wakakaka...

ok kalau terror carilah tuan punya blog yang mana satu...ni gambar i cilok dari fb ojai (my best fren masa sekolah)...ni gambar AJK asrama puteri....rindu sesangat kat korang....muah muah

Comments

PutraRocker said…
wahaha...bom durian mcm sdap jerk..

air mineral ap la tu..wahahaah..o_O
sedap...memang sedap....rasa cam cekodok durian...yang sedap

ya kah...wakaka
ariz azali said…
yang duduk sebela kanaN...
ujung sekali..
pakai blazer..
Khalid Zainal said…
madam! evian jean paul gaultier tuh limited edition tuh, designers item lagi, bagi saya. hehe
razali...wah wah...wakaka...dua org pakai blazer...kanan ke..hahaha...yg pendeke yg panjang...

khalid...boleh datanglah tuntut sebelum raya....jgn lupa bawak sebotol balang kueh raya...bereh

Popular Posts