Rumah Terbuka Ezna Bersama Boh dan TV3

Hari Ahad 27hb September 2009, I dapat jemputan istimewa dari Ezna ke rumah terbukanya di Shah Alam. Lebih istimewa lagi jemputan ini bukan hanya dihadiri oleh saudara dan kenalan rapat Ezna bahkan turut disertai oleh Maria Tunku Sabri dan Kieran sempena dengan pertandingan Rumah Terbuka Boh dan TV3. Kiranya Ezna antara 3 finalist yang terpilih...ahem ahem
Lihatlah betapa ceria Ezna dan famili bersama dengan hamper kemenangan..Kedudukan tempat pertama, kedua dan ketiga belum diumumkan lagi...so kena tunggu...ahem ahem...harap2 Ez adalah rezeki untuk dapat yang pertama....

Banyak akitiviti yang dianjurkan selain daropada aktiviti rasmi iaitu makan...kehkeh..antaranya..pertandingan meneka kuih tradsional (seperti gambar yang diatas..I masuk tapi awal2 sudah kalah kehkeh, tapi dapat gak hadiah...tengkiu2), pertandingan menghias kek cawan (kategori kanak-kanak hadiahnya ialah duit raya), pertandingan baju paling mengancam...bling2 gitu kakak yang menang, reka pantun (suzie menang) dan cabutan bertuah...I dapat hadiah ketiga dan suzie dapat yang pertama..oklah kiranya rezeki kami berdua....


sesi sakat menyakat Kak Maria...wah ko main Kak Maria menyuap kuih-muih tradisional kat mulut I...hahah...

Akid dan Yana..cam biasa...buat aktivit ntah apa2...

antara kek cawan yang berjaya dihiaskan oleh anak-anak kecil...kreatif juga..wahhhh

sesi bagi hadiah kepada pemenang kanak-kanak...

Sesi bergaya oleh para peserta baju paling mengancam....Ayu gitu semuanya,,,,

dan inilah pemenangnya....tahniah...tapi memang cantik baju ni...berlayer2


So kami balik dalam pukul 5 petang, singgah Carefour kat Subang Jaya...hubby pesan beli telur dengan almari...tapi cam biasalah pesanannya dua ajer..I up kan lagi pembeliaan barang kepada 2,3,4 haha barang...So Yana cam biasa nak posing jugak bersama hadiah lucky draw yang I menang...Anyway Ezna terima kasih jemput I sefamili...dan tahniah kerana terpilih antara 3 finalist rumah Terbuka bersama Boh dan TV3...I doakan u menang besar..so nanti kita boleh buat post-mortem party...hehehe

peminat boh;

Comments

mama zharfan said…
bestnyer baca ur entry...i belum sepnat lg nak berblog huhuhu
Hermit said…
eh.. kak maria lagi? ngehngehngeh...
sambil2 marking suzie...i upload gambar yang ada...lupa nak inform..ada gambar dari U....hehe sorry2...

yo dedet kak maria lagi dan lagi...
*wink wink* said…
Ayu...thanks for coming.......a'ah le kena belajar ngan u buat entry gini....sukanyer i baca.....hihihih.........actually hadiah cabutan bertuah tu, i tak taupun hadiahnyer.....my sister sponsor.....actually xder pun hadiah pertama,kedua,ketiga....maria n kieran sajer jer.....
ez....sebenarnya I yang patut ucap terima kasih sbb jemput I dtg...suka ngan hadiah lucky draw tu..:) anyway apa2 berita just inform me ok...

Popular Posts