Meminta simpati di jalanan.....?

Sejak minggu lepas...setiap kali saya mengambil anak dari sekolah..pasti nampak kelibat "uncle" ni berkeliaran di traffic light utama di TTDI...agak bahaya jugak...dengan keadaan panas terik dan tidak berbaju "uncle" terus berjalan di setiap kereta...seperti rasa bukan di negara sendiri dah..apabila ada yang meminta sedekah di jalanan....

Comments

Hermit said…
mi, just make sure u lock the car doors.. jgn sebarang bukak cermin kereta gak... org macam ni macam2 boleh buat, tak 'betul' kot... even org 'betul' pun bukan leh caya sekarang nih...

Popular Posts