@ Barbie and the Three Musketeers Tea Party

25 Nov 2009 bertempat di Cathay Cineplexes Cineleisure, I, Yana dan Anaqi menyertai Parti Barbie anjuran BHVN Company...bermula pada pukul 1.30 tengahari.
Yana di Parti...

Di booth ini, setiap kanak-kanak perempuan dikehendaki membaling bola pingpong..kalau rezeki dapat masuk penalti special prize..dapatlah patung barbie...kalau tak dapat goodies barbie (small items)...Kat sini Yana dapat set sikat, cermin Barbie Rapunzel

Booth ni guess n win...kena pegang dan rasa lepas tu teka...kat sini Yana dapat pinggan sesame street dan pencil color.

susun dan menang....Yana dapat cd sponge bob kat booth sini...

booth ni pilih sticker dan lekat kat diri..(cam tatoo la tapi ni yang jenis boleh tanggal)...

so hasilnya....

ada sesi bercerita dan menyanyi...lihat betapa ramainya kanak-kanak dengan gaya princess masing-masing...

Yana yang sempoi...duduk dikalangan peserta..senyap ajer die tak cam kanak-kanak yang lain...huhu

kat lobi...kelihatan ibu-bapa bersantai sampi menikmati refreshment yang disediakan oleh pihak penaja...

antara hidangan yang disediakan untuk tea party petang itu..best gak ..I sempat rasa semuanya...hahah...antara orang awal yang beratur mengambil makanan...

Anaqi kebetulan tak boleh join party itu disebabkan dia laki-laki....so mengadap komputer main counter strike jerlah sepanjang menunggu Yana...huh..

ni lak peserta untuk "the best costume"...rasanya ada dikalangan mereka ini siap sewa lagi pakaian....

dan ini lah pemenangnya..dengan hadiah memasing....memang lumayan...

saja nak tunjuk apa yang I ngan Yana makan....huhu...amik banyak bukan main bila makan separuh tu pun rasa dah kenyang....

Memang rezeki Yana tak dapat patung Barbie hari itu...lucky draw pun nama die tak naik...tapi tak kisah sangatlah..janji die happy ngan aktiviti bersosial bersama rakan princess yang lain...
act invitation ni I dapat sebab menang contest barbie and 3 Musketeers masa hantar dah due date...tapi tak sangka terpilih juga...
so nw nak pergi event lilo n stich pulak...kali ni khas event untuk Anaqi....
maknya Princess (queen kah haha);

Comments

mama zharfan said…
bestnya dpt attend event mcm ni!!
best suzie esp...apabila setiap game die reward ngan small2 goodies..
Anonymous said…
Naked celebs [url=http://community.myfoxphilly.com/evanssoto/blog/2010/10/06/carmen_electra_fills_out_a_sports_bra_nicely] naked sex scene[/url] Nakedcelebrity

Popular Posts