Yesza marilah bershopping untuk anak-anak...

Semalam malam I pergi jusco 1 utama...sempena ngan J card Day....so lihat apa yang I rembat ya... rembat beg untuk diri sendiri masa sampai kul 9.30 malam handbag corner tengah buat happy hour selama 15 minit..reduce up to 80%..so ramailah berebut nak beli handbag..so I kaut jer satu ..walaupun tujuan asal ke J card day untuk beli beg sekolah anak-anak ajer...
ni hasilnya beg barbie beroda(dapat botol air) untuk Yana, marvel heroes beroda untuk anaqi, Ben 10 untuk Akid dan Marvel heroes paling kecik untuk Afiq...semua tu diskaun 50%...beg Ben 10 Akid lagi best dah la best buy RM29 dapat lagi 50%....huishh..berpatutan sungguh harga yang ditawarkan..

Afiq dan Akid..begitu seronok dengan beg memasing....

ni pulak baju sekolah untuk Yana...punyalah berpasang-pasang I beli...tapi ni kat Pusat Pakaian Hari-Hari pada Ahas lepas...

Inilah pula Anaqi punya baju sekolah...
Banyakkan..tapi semua guna voucher ..memang sengaja I simpan voucher yang I dapat untuk beli barangan keperluan anak untuk ke sekolah...
Cam Voucher Jusco I habiskan RM150...Pusat Pakaian Hari-Hari lebih kurang RM250 tapi still ada berbaki RM100 lagi ni...utk Jusco ada balance Rm20....

Ingat nak shopping lagi especially voucher hari-hari sebab nak expired akhir tahun ni...
Bersungguh I bershopping akhir tahun ni..ahaks...

Comments

Hermit said…
takpelah untuk anak2... (tapi ada gak yg sempat disambarnya) hehehehe...
kebetulan jer tu rezeki saya hahahah
mama zharfan said…
lawa gak handbag u tu ayu ...ada tiru design guess heheeh
bestnyer u shopping guna voucher ajer...selamat cash!! murah rezeki anak2 u ;)

Popular Posts