Belum Besday Tapi hadiah dah Bagi...

Bulan ni besday Anaqi...24 Dec..so awal2 lagi dah belikan hadiah untuk die...masalahnya bukan untuk Anaqi sorang tapi semua adike-beradik lain dapat jugak....memang tiap2 kali besday mcm tu kena beli 4 ..kalau tak ..ada yang muncung, merajuk dsb... happylah tu ngan hadiah...siap pakai pembalut krismas lagik...baju Ben 10 Anaqi n Akid hadiah besday dari mummy...mainan toy'rus dari dedet...
dah bukak hadiah...excited semacam...yang paling kecik dan murah afiq cengeng sebab die tak pandai jeles tahap gaban lagi...haha...so beli yang sesuai dengan umur dan saiz badan die...haha

gambar 4 beradik masa outing last weekend kat mid Valley...time ni nak pergi beli hadiah untuk besday Anaqi dan bukan besday adik -beradiknya yang lain...

dedet nak buat suprise buat anak-anak terchenta..suh mummy bawak anak2 gi MPH...layan baca buku kat situ....I suh dieorang pilih buku cerita untuk hadiah memasing (khas dari mummyler)...tapi mesti dari publisher PTS...hahah..anak I siap sound lagi apasal kena brand PTS..huishhh secret ler...haha...(nak masuk contest punya pasal...salam menyelam minum air...anak I dapat buku I dapat resit...boleh isi form...hoho)...keterangan lanjut pasal contest tu boleh klik kat banner blog I ni...wokeh....

Comments

yatie chomeyl said…
ehehe..mommy nk masuk contest, anak2 pon ikutkan jer la kui3x
haha...anak2 jadi mangsa...demi kebaikan bersama..achehh

Popular Posts