Best banget...esok cuti....wohooo

berbicara tentang cuti....apalah sangat..kerja mengajar jer...tapi berlambaknya kerja nak disiapkan takleh nak kata...

ni lah padahnya...dah kahwin beranak-pinak...kerja...mengajar...pegang post aktiviti sana-sini (secretary lak tu)..fellow...dan nak sambung belajar...

konon nak jadi multi-tasking women....
balik nak masak...
nak basuh baju...
nak itu...nak ini...
esok cuti mesti kuar outing ngan anak2...

minute meeting kena siapkan...
exam abis dah marking...quizzes n assignments berlambak nak marking...
ni belum masuk research project yang duk pending...

ni belum masuk contest form ambil tapi tak berisi (penting ke hahaha)...
dah separa tabiat diri dah ni...
wohoo..

Saya tetap saya terus tabah disini...sejauh mana perjalanan yang perlu dilalui, setinggi mana perlu didaki..saya akan sentiasa begini sentiasa gembira dan bersyukur dengan apa yang dimiliki dan sedia bersifat positif dalam diri...

psttt: dedet awak masak malam ni ye!...wakakaka

Salam Awal Muharram dari saya....

Comments

Hermit said…
masak??? uih... saya bukan multi-tasking cam awk... nak ambil indon awk yg taknak bukan saya ek...
ohhh Hermit ni dedet eh?....yup u patut bersyukur....anak ada, keluarga bahagia, kerjaya ok!!.....uihhhh OK la tuh.....Salam Awal Muharam!!
ez...Hermit akak dedet I ler..haha...die jer yang rajin komen since byk posting I byk kena tempias die...hahah
Shifa said…
xpe kak, sebok2 nnt kita bercoti family day, pangkor, tawau, uish banyak dlm list nih.. hehe..
shifa plan yang gempak2 sikit shifa....huhu
Shifa said…
duit pun kena gempak.. uwaaaa~!!!

Popular Posts