ho yehhh western food!

Percaya atau tidak dah lama sesangat..i tak makan western food....tup2 hujung minggu lepas my hubby ajak makan western...tempat die pernah makan....kat kedai mamak..cam tak percaya jer kedai mamak ada jual makanan western...makanan cina pun ader...kedai mamak versatile la ni...haha anaqi amik set chicken chop...kalau tak salah harganya ..RM14.50 perset....rasa okla...rasa ayam..(jawab soalan dengan dungunya)....wakakaka
I amik set ni...ada kambing, salmon n breast chicken....sos die sedap...harga satu set RM18.90...
semuanya dibayar secara TUNAI...haha...i takde kad kredit maa....hubby pun takde maa....kad atm aderla...so klu emergency adik I ada..(die banyak kad kredit haha)

Comments

Hermit said…
wahahaha... tulah mamak tu i nak kasi 'name card' dia tak nak hehehe
mamak Kelana Jaya Syed ke?.... :)
Hermit said…
nolah... at Shah Alam near giant.. kat area shoplot tu, ntah apeke namanya... btw, mamak KJ tu terima 'name card' ke? hehehe
yatie chomeyl said…
sedap nampak western food kedai mamak tu..ntah2 lg sedap dr yg omputih buat hehe
set yang mahal tu sedap...sos diepun sedap...tapi tak tahulah kalau Yatie dah try steak orang jepun...lagi sedap dari mamak malaysia....(agak2nya sama ke yatie)

ezz...besday u nanti remind me bawak u makan steak kat situ...huhu
mama zharfan said…
drooling :p
eh...u tak de kad kredit...bagusnyer..tak de prob utang mcm i..:(
Hermit said…
kitorang tak mampu... :) hehehehe

Popular Posts