@ Nicklodean Event 1 Utama

Jumaat 18hb Disember 2009, di 1 Utama...nicklodean ada buat event khas buat adik2 untuk manfaat cuti sekolah mereka. Kebetulan plan nak gi PD cancel...hotel kebanyakan fully booked so I n famili jejalan kat area KL ni....so pergilah 1 Utama lokasi biasa untuk aktiviti hujung minggu anak I...
so...ikut iklan dalam newspaper *the first 100 yg register dapat t-shirt dan segala goodies(tp rasanya tak sampaipun seratus dalam 50 jer kot hmmm)...kul 10.30am rasanya orang dah beratur panjang...walaupun ikutkan time redeem start kul 11am...kebetulan sampai awal kitaorang antara yang awal beratur...semangat betul dedet..hahaha

ni acara selingan sebelum main kat setiap booth Nick...ada games untuk anak2 kat LG floor...monopoly, play doh etc...ada kasi mystery gift lagi....

game yang anak I pun tak tahu apa konsepnya....sampai pening kakak tu mengajar kat dieorang cara nak bermain....

Afiq memang suka ngan kucing...sibuk suh I amik gambar ngan nyiaw...nyiaw...(I pun tak tahu apa nama karektar ni sebenarnya)...

Afiq cenggeng kat main stage...

tiga beradik posing dengan gaya memasing...time ni Akid sudah merajuk...Akid time tu angin die tak berapa baik....
Antara goodies yang kitaorang dapat 4 t-shirts, magazine K-zone, buku aktiviti, poster, amik gambar free huhu....dan kat situ ada gak Anaqi n Yana buat aktiviti....spt: belajar buat sampan...tapi semuanya dalam kamera hp hubby I...nak tunggu dia pass kat I maka tahun depanlah dapat I buat posting pasal event yang dihadiri anak I ni...acehh

Comments

Shifa said…
hari sabtu lepas gi OU jugak, nampakla event ni.. tp yg boringnya masa aktiviti atas pentas tu bleh dorang bantai ckp cina?? dah tentu2 la anak2 cina je yg faham.. ceh!~
biasalah shifa..hmm...tapi akak gi amik goodies lepas tu chow...

Popular Posts