@ AGD Intechs Restoran Nelayan

HAri Sabtu malam Ahad (3ohb Januari 2010) bertempat di Restoran Nelayan Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur telah diadakan Anual Grand Dinner untuk Intechs Society khususnya meraikan pelajar2 senior tahun akhir ICT. Memandangkan I antara lecturer yang mengajar subjek student final so cam tak best lak kalau tak pergi meraikan mereka. I angkut semua hulubalang2 I yang begitu teruja untuk makan free apatah lagi makan steamboat. My hubby as usual tak nak join segan lak katanya..so Dedet tukang hantar dan jemput (act die duk lepak kat kedai makan kat Kampung Baru layan tom yam sorang2 keh keh)...
ni antara pemain2 gendang bertauliah yang akan membuat persembahan...I dah balik masa dieorang buat persembahan...so sempat amik gambar dieorang jer...

MC for that night..czulaika n "the mystery guy" (sori madam tak hengat nama)

time makan...cam biaserlah....kecoh cam gi berperang...nasib baik Yana dan Anaqi dah boleh berdikari..memandangkan buffet style so dieorang pandai2lah pergi amik makanan sendiri...

bukan main penuh kitaorang bubuh segala bentuk haiwan (ketam, udang, ikan pari) dan fish ball dalam tomyam steam tu...huhu..Cam biase lepas abis makan....layan slide show hasil kerja budak2 Database..yang sememangnya kreatif dan lawak..hubbyku calling2 panggil balik...kesianlak die tunggu lelama kat luar Restoran Nelayan....so I pun balik awal kira2 kul 10 malam....

Comments

@zim@h4eva said…
tenkiu sudi hadir :D
no hal azimah...sedey tak dapat makan kena layan ank2...huhu

Popular Posts