Kenduri Kahwin Pertama Yang Dihadiri Untuk Tahun Ini

Sebenar-benarnya untuk awal tahun ini, saya mendapat 3 jemputan untuk menghadiri majlis perkahwinan...tapi disebabkan masalah teknikal dan peribadi yang begitu busy dan tidak boleh dielakkan saya telah dengan sengaja "miss" majlis tersebut..keh..keh...

Tapi disebabkan gas dapur saya sudah habis sejak Jumaat, kedai runcit mamak tak nak hantar gas dengan alasan road tax motor dah mati ditambah bebanan suami yang terpaksa balik lewat gara2 kerja menimbun pejabat..saya pun pergilah kenduri kahwin anak kepada kawan suami saya pada hari Sabtu malam Ahad...so tak payah nak pikir malam Ahad nak makan kat mana...
mempelai diatas pelamin...yang baru pertama kali saya jumpa..huhu

ni adalah sedara-mara pengantin bersama Roslin Hashim... rasanya bapa pengantin 2 dari kiri..kitaorang panggil die Mr. Foreman.. .

antara tetamu yang hadir..begitu majmuk sekali...ada cina, melayu dan india dengan pakaian mengikut budaya masing2...

nasi minyak yang best banget...

tukang mesin ais buat cendol yang posing bila saya sibuk nak mengambil gambar..sebenarnya sasaran target adalah mesin cendol..tapi tukang buat cendol lak yang kena tempias...

kereta pengantin...sewa ke sendiri..wa pu ci tau...tarak kisah janji perut kenyang...

Comments

Hermit said…
selamat2... Roslin memang sporting, aritu masa kahwin anak sulung Foreman pun dia datang.. skang tinggal si Salim je blum kahwin, gf minah salih mata biru woo.. cun-melecun hehehe...
yo lah ...si Roslin nampak begitu cool...ajer kan dedet kan
Bijak Bijak Ayu nih....hihihih...perut kenyang suka hati....la la la la...
hihi...dengan alasan gas kat dapur dah abis...hehe

Popular Posts