Mari Selamatkan Bumi dan Berjimat!!

Kempen dari opis sudah bermula Isni lepas..."Eco-Friendly Food Packaging"...
Kat sana-sini duk sibuk tempek banner camni....

Ni lah rupa bio-pack baru..so kalau nak beli makanan dan tapau bawa balik...cafe akan kenakan extra charge 20 sen untuk satu bio-pack ni....

untuk lebih jimat bila nak beli untuk tapau bawalah bekal makanan kosong sendiri...cam I...huhu..buruk benar bekas makanan I kan walaupun kat rumah penuh ngan tupperware...hmm

Comments

yatie chomeyl said…
bagusnya dh ada kempen mcm ni..*go green*
iyoss bersama menyelamatkan bumi..hehe
aMinkazaMa said…
saya dari Universiti Malaysia Pahang.
boleh saya tahu dari mana boleh dapatkan pembekal Biopack tersebut?
terima kasih.

Popular Posts