Nak masuk bulan Febuari dah..

Mula-mula nak guna voucher RM50 kat Kedai Emas Tomei...memang nak kena tambah duitler..manaler ada harga emas RM50..beratus2 aderlah...since die valid sampai 10 Mac 2010 so bolehlah I survey untuk hadiah besday..kehkeh

Agak dah menyampah dengan wallet Jaspal I...walaupun beli guna voucher...tapi dah buruk..aderlah setahun wallet ni berkhidmat dengan I..huhu..sebab die besar so macam2 I sumbat dalam die...


so semalam kebetulan tolong amik barang member kat Sunway Pyramid..so I belilah satu wallet kat kedai THe Mist..cam cute jer warna pink n coklat..cam pesen budak2 pun ader..I suke so beli ajer lagipun harganya murah RM28 jer..(Gambar kat bawah tu terbalik..maleh ler nak upload balik, layan ajer lah)

ni tix wayang free (utk dua orang) dapat dari uip.com.my..cam nak ajak dedet tengok movie Case39 takpun Ju-On...whohooo...
ni lah perancangan nak dibuat untuk awal minggu di bulan Febuari...

Comments

mama zharfan said…
cute jer purse tu ;) kalau branded mahal gak design cutey2 mcm tu...
thanks ayu sbb tlg amik hadiah i :p
selamat membeli emas + selamat tgk movie!! i kat sini layan dvd ajer...dvd ori harga dlm GBP 2 ajer...a lotttt cheaper than msia!! so boleh buat collection dvd :p
bestnya suzie dvd harga macam tu...take care...

Popular Posts