Potty untuk Afiq

Ni lah potty baru untuk Afiq...act dapat dari ruangan family ceria Majalah Mami&Baby (Isu januari 2010). Memang nampak cantik cam kalau anak2 duduk nampak bergaya jer...haha.tapi bila I suruh Afiq test...
Mummy: Afiq sit here...bila nak "yak-yak"
Afiq: tak nak..nak yak dalam pampers Amir (ni die merujuk kepada pampers drypers yang best fren die selalu guna kehkeh)
Mummy: Abis tu kalau Afiq tak nak duduk mummy kasi kat abang Akid ya..
Afiq: Kasi Akidla mummy..die tu tak malu...(loghat bahasa pelat die)...

haha..suka-suki jer kutuk abang die tak malu...tapi biasanya anak2 I umur 3 tahun onwards teacher kat sekolah dah train tak pakai pampers..so hopefully tahun ni la..so jimat sikit duit belanja bulanan...huhu

Comments

Shifa said…
halla cutenye potty dia~!
mama zharfan said…
congrats ayu..eh..scanlah page mami baby yg ada ur family pic tu...nak tgk!!!
shifa- memang cute tapi si Afiq tu tak nak gunapun...dah jadi barang perhiasan kat stor jer...huhu

suzz- insyaAllah kena scan opis...rasanya 2 kali I hantar gambar yang sama..dua kali dapat untuk isu bulan yang berlainan
yatie chomeyl said…
lawa potty dia...sayang plak nak guna utk yak yak kui3x
masalahnya Yatie lepas yak2 cam geli nak basuh...haha

Popular Posts