Warehouse Clearance Sales again!

Kali ini barangan bayi, Carter's, Hello Kitty, Pete Rabbit, Transformers, Strawberry Shortcake dan sebagainya (kebanyakan barangan kanak2 dan bayi) dijual dengan harga yang agak murah sehingga ada yang mencecah diskaun 80%. Lokasinya dekat dengan Hotel 3k Subang Jaya (belakang A&W)..
Memandangkan cuti Hari Sabtu sempena Thaipusam, I pun beria-ia mengajak si suami pergi ke Warehouse Sales... Tempat die kecik jer... orangpun nak kata ramai takdelah jugak...kira masa beratur kat kaunter tak panjang langsung... so di bahagian depan tu ada dijual basikal, kereta remote (yang besar), stroller dan segala-bagan barangan kenderaan kanak2...

ni gambaran pintu depan.. I peratikan rata2 yang datang..samada mengandung takpun ada baby kecil... hihi... ko mainlah Ayah2 mithali yang bershopping barangan untuk isteri dan anak.. ada juga yang menjaga anak kecil masing2...

Aiseh... hasil kautan yang tak seberapa... haha.. kira hanguslah duit dedet sebanyak RM196 tunai... huhu.... dengan seluar jeans buat Yana dan Anaqi, t-shirt2 Transformers, dan segalanya.... huishhh... shopping sempena gaji hubbyku naik lagi untuk tahun ni... huhuhu

Comments

mama zharfan said…
bestnye aktiviti shopping-nyopping ni...;)
WAHHHH gi jugak u yer....i bli baju strawberry shortcake jer untuk dania....hahhahaha :-)
suzz...awal bulan boleh ler shopping

ezz...yana berkenan gak shirt strawberry shortcake harga RM30 plus..last cancel beli...beli jeans jer utk die

Popular Posts